Meddelelse om Investeringsforeningen Maj Invests deltagelse i forligsaftale i OW Bunker A/S - ansvarssagen

Investeringsforeningen Maj Invest, afdelingen Danske Aktier, ISIN DK0060005171, har tiltrådt forligsaftale indgået mellem OW Bunker A/S og de 25 institutionelle investorer, som har anlagt retssager med krav om erstatning for tab lidt i forbindelse med OW Bunker A/S’ konkurs i november 2014.

Sagerne er anlagt med påstand om OW Bunker A/S’ manglende overholdelse af oplysningskravene i prospektet udstedt i forbindelse med denne virksomheds børsintroduktion (IPO), samt påstand om manglende overholdelse af oplysningskravene i tiden op til virksomhedens konkurs.

Tidspunktet for forligsbeløbenes udlodning til investorerne (herunder afdeling Danske Aktier) samt den endelige, eksakte størrelse på den enkelte investors forligsbeløb inkl. omkostninger, kan ikke fastlægges endeligt på nuværende tidspunkt, idet dette bl.a. afhænger af Østre Landsret godkendelse af et samtidigt indgået forlig i en række private investorers gruppesøgsmål om prospektansvar vedr. OW Bunker A/S.

Der vil blive offentliggjort ny meddelelse om forligsbeløbets størrelse og forventede udbetaling til afdelingen Danske Aktier, når dette er endeligt fastlagt.

Med venlig hilsen Investeringsforeningen Maj Invest

v/Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S

Attachment

  • 2024_07_01_IFMajInvest_Meddelelse_om_deltagelse_i_forligsaftale_i_OW_Bunker_AS_ansvarssagen